Нашите лектори

Ян Смид

Ян Смид, e полицейски служител в Националната полиция на ХоландияГ-н Ян Смид, e полицейски служител в Националната полиция на Холандия. Има опит като оперативен работник, детектив, инспектор в криминално-разузнавателна служба град Гронинген, помощник прокурор. Участвал е в съвместни екипи за разследване и е ръководител на екип от 30 полицейски служители. Ръководил е много операции и разследвания на престъплението трафик на хора на  национално и международно ниво.

Прочети още: Ян Смид

Анет Бруновскис

Анет Бруновски е социолог и изследовател в Норвежкия институт за приложни международни изследвания ФАФОГ-жа Анет Бруновски е социолог и изследовател в Норвежкия институт за приложни международни изследвания ФАФО, който е партньор по проекта. ФАФО е сред най-утвърдените институти за
приложни изследвания в Норвегия, работещ в сферата на условия на живот, гражданско участие, демокрация, социални услуги, миграция, включване и др.
Изследователската работа на г-жа Анет Бруновски е свързана преди всичко с трафика на хора в Норвегия, на Балканите и в Източна Европа, с фокус върху подкрепа и идентифициране на жертвите на
трафик на хора.

Прочети още: Анет Бруновскис

Доц. д-р Иван Видолов

Доц. д-р Иван Видолов е декан на факултет „Полиция“ при Академията на МВРДоц. д-р Иван Видолов е декан на факултет „Полиция“ при Академията на МВР. През 1998 г. е назначен в ОДМВР-София, където работи, като оперативен работник и разследващ полицай. От 2005 започва работа, като асистетнт в катедра „Наказателноправни науки“ на АМВР, като последователно заема различни академични и административни длъжности. Има преподавателски опит и множество научни публикации по въпросите на разследването.

Прочети още: Доц. д-р Иван Видолов

Иван Шаренков

Иван Шаренков е адвокат, член на Софийската адвокатска колегияГ-н Иван Шаренков е адвокат, член на Софийската адвокатска колегия. Има професионален опит в Правната служба на МВР, бил е началник на отдел в Национална служба „Гранична полиция” и директор на дирекция „Международни проекти” на МВР, участва активно в предприсъединителния процес и в подготовката и изпълнението на следприсъединителните програми за прилагане на Шенгенското законодателство. Международната организация по миграция – Мисия в България.

Прочети още: Иван Шаренков

Антоанета Василева

Антоанета Василева е секретар на Националната комисия за борба с трафика на хора от 2007 г.

Г-жа Антоанета Василева е секретар на Националната комисия за борба с трафика на хора от 2007 г. Има повече от 12 години опит в областта на борбата с трафика на хора, превенцията и директната подкрепа на жертвите.

Прочети още: Антоанета Василева

Анита Димитрова

Анита Димитрова, работи като главен експерт към Администрацията на Националната комисия за борба с трафик на хора

Г-жа Анита Димитрова, работи като главен експерт към Администрацията на Националната комисия за борба с трафик на хора. От 2011 активно работи по линия противодействие на трафика на хора.

Прочети още: Анита Димитрова

 

Връзки